The Daring Bakers’ August 2012 Challenge:
Filled Pâte à Choux Swans
Srpnová výzva. Byla komplikovaná. Nemyslím tím, že by to bylo nějak složité, ale byla jsem na Ukrajině, kde jsou potraviny jiné (máslo vodové) a hlavně, a na tom se asi všichni shodnem, ve své vlastní kuchyni se každý umí lépe pohybovat než v té cizí. Přináším Vám recept na odpalované těsto alá moje maminka a na vanilkový krém.Když jsem viděla výzvu poprvé, hned jsem si vzpomněla, že jsem už podobné labutě jednou někde viděla a že jsem si je zařadila do mého seznamu "co chci upéct". Bohužel jsem si to nijak nezapsala a můj seznam je opravdu dlouhý (MOC dlouhý), hned jsem na labutě zapomněla. Ale teď jsem je upekla a jsem ráda, protože si myslím, že se mi povedli a že recept od maminky, který byl nakonec stejný, ale s využitím naší kuchyně a v naší republice, se nakonec povedl. :D A není to tak těžké jak to vypadá.